Кубрат Пулев отговори на критиците

08 Ное 2018 14:06

 

 

Кубрат Пулев отговори на критиките, че прекалява с патриотизма по време на своите изявления пред медиите. Звездата ни в тежка категория на професионалния бокс говори за България във всяко свое интервю, но мнозина го обвиняват във фалшив патриотизъм.

“Използвам предаването “На кафе”, малко като отговор, но някакви хора там, Кеворк Кеворкян, бяха написали, милите, да си прецизирам говоренето. Само че при мен, за разлика от тях, всичко, което казвам е продиктувано от моето сърце и душа. Преди се бяхме видели с Кеворк и той каза, че съм много наивен. Да, наивен съм, но когато вярвам, нещата се случват.

По-добре да вярваш и да си леко наивен, отколкото да казваш, че в България нищо няма да се случи. Ние сме един древен народ, който заслужава да живее добре, а не да шмекери, както стана сега с паспортите. Надявам се хората да бъдат така непримирими и да си отстояват правата. Обичайте България. Това мога да кажа”, заяви той.

За самата галавечер в София и победата над Хюи Фюри, Кубрат Пулев заяви:

„Голям мач беше. Нещо, което не е правено в България. Смятам, че допринесох много, за да се случи този мач тук. Галата беше страхотна. Беше шоу, отделно имаше и много бокс за гледане. Емоционалната публика в залата допринесе много.

Аз си почивам в движение. Не ми е необходима много почивка на мен. Обичам натоварванията и това бе държи жив”, завърши Кобрата.

© 2018 PlovdivskiNovini.bg Всички права запазени

Main Menu