Марица пусна на търг фланелка с автографи на целия отбор за малката Ева

08 Ное 2018 15:53

Отборът на "Марица" се включва в благотворителната инициатива за набирането на средства за лечението на 4 годишната Ева. Ако желаете да станете притежател на юбилеен екип на "Марица", подписан от футболистите от представителния тим, участвайте в търга, който се организира. Началната цена е 50 лева. Търгът приключва в четвъртък (8 ноември) в 18 часа и ще бъде спечелен от този, който предложи най-висока цена. Екипът ще бъде връчен на победителя лично от старши треньорът на тима Борислав Караматев. Събраните средства ще бъдат предоставени на семейството на Ева.

Участвайте в търга с предложения в коментарите под публикацията!
Ако някой желае да дари сума за лечението на детето отделно от тази инициатива, може да го направи на посочената по-долу банкова сметка.
►Не за пръв път "Марица" участва в подобна благотворителна кампания, а феновете на клуба са доказали, че носят добри, състрадателни сърца. Нека помогнем на Ева и нейното семейство в тежката борба!
►Малката Ева е със сарком на Юинг. Само на 4 годинки... На тази крехка възраст това дете се налага да се бори с агресивен рак на главата. Вместо да тича по пясъчници и площадки, да ходи на детска градина Ева е затворена в болничната стая. И вече оперирана на главичката.... Едва ли можем да си представим какво е в сърцето на една майка, която има дете с диагноза агресивен злокачествен рак на главата Трудно можем да си представим как света около нея се е сринал след диагностицирането и колко боли, колко сълзи са изплакани... Дано никога никой родител не е на тяхно място.
Всеки един родител би продал живота си, за да откупи здравето на детето си, сигурен съм, но това не се купува. В техния случай – НЕ. Защото струва много пари, пари с които родителите не разполагат. Тези хора днес са на колене, те не ви молят да помогнете на дъщеричката им с дарения, те ви умоляват. Вие сте единствения шанс на Ева да пребори коварния сарком и да живее. МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ!
Ева заминава след седмица за Германия на изследвания, започва химиотерапия и след лекарския консилиум ще получи цялата оферта за лечение. Момиченцето разполага само с 11 000 лева събрани от роднини и приятели. Курса на една химиотерапия струва 8 000 лева. Всеки лев в момента е безценен и приближава Ева до здравето.
Свидетели сме, че мнозина дължат живота си на познати и непознати хора, на протегната в труден момент ръка. Ние сме част от едно добро дело – да спасим живота на Ева. И се надяваме то да докосне всеки един от вас! Нека станем малко по – добри не само на думи, а и на дела! Да дарим от себе си и да помним , че колкото повече даваме, толкова повече имаме!
Застраховка здраве няма! Днес е Ева, а утре? ...
Да почувстваш чуждата болка и да я направиш своя...
Да дариш частица от своето сърце на едно дете и да станеш завинаги част от неговото семейство, от неговата детска мъка и от неговата нужда - БЕЗЦЕННО Е!
Приятели, да вдъхнем вяра, да дарим пари, да се обединим, за да може Ева да оздравее!
СПОДЕЛЯЙТЕ ПОСТА ЗА ДА ДОСТИГНЕ ДО ПОВЕЧЕ ХОРА! Това е групата в която се провеждат други благотворителните онлайн търгове за Ева:
https://m.facebook.com/groups/1271703776276956
Дарителска сметка:
IBAN: BG04RZBB91551009829170
BIC: RZBBCGSF
Райфайзен банк , гр. Асеновград - Ева Евелин Чолакова
ПОМОГНЕТЕ НА ЕВА ДА ОЗДРАВЕЕ И ДА НЕ СТАНЕ ЗВЕЗДИЧКА, ДОСТАТЪЧНО АНГЕЛЧЕТА ИМАМЕ , ВРЕМЕТО Е ЦЕННО, СПЕШНО Е!!!
СПОДЕЛЯЙТЕ !

Участвай в търга за фланелката тук >>