Ботев Враца се завръща у дома още този уикенд

08 Ное 2018 17:56
След 14 гостувания от началото на сезона Ботев (Враца) ще се завърне у дома. Днес беше поставено осветлението на стадион "Христо Ботев", който вече отговаря на всички изисквания. Днес официалната “Фейсбук” страница на врачани публикува снимка, на която ясно се вижда, че четирите стълба с прожектори вече са поставени с помощта на кран.
 
"Специално благодарим на Дунав (Русе), че в името на феновете и добрата атмосфера на стадиона приеха да гостуват във Враца преди да сме приключили формално с ремонта. Много други клубове не биха направили този жест. В знак на признателност ще пуснем безплатно всички привърженици от Русе, които дойдат в неделя на мача (от 12:15 часа)", съобщиха от Ботев.
 
Треньорът на Ботев изрази известно безпокойство преди мача заради голямата еуфория около завръщането на отбора у дома. "Притеснявам се тази еуфория да не ни попречи донякъде. Надявам се това да не се отрази на момчетата. Подхождаме напълно сериозно към мача. Сблъсъкът е между два равностойни отбора и който тим е по-мотивиран, ще надделее", коментира Сашо Ангелов.
 
"Повечето фенове естествено ще бъдат бонус за нас и мисля, че няма да ги разочароваме", добави треньорът на Ботев (Враца).