Джон Хигинс: Ще отмъстя на Уилямс в България за загубената титла

09 Ное 2018 17:41
Четирикратният световен шампион Джон Хигинс заяви във видео обръщение към български фенове, че няма търпение за предстоящите двубои срещу Марк Уилямс в София (20 ноември) и Пловдив (21 ноември).
 
Вълшебникa от Уишоу се закани на своя опонент, че ще търси реванш и отмъщение в България след загубата във финала на Световното първенство по снукър през май месец. Тогава в един епичен сблъсък Хигинс загуби втори пореден финал, за да може Уилямс да триумфира със Световната титла за трети път в своята кариера.
 
“Здравейте на всички български фенове на снукъра. Аз и Марк Уилямс пристигаме на 20 и 21 ноември в София и Пловдив, за да осъществим Winbet снукър реванша. Това ще бъде преиграването и отмъщението ми срещу Марк Уилямс, който успя да ме победи на финала на Световното първенство тази година, така че идвам за да отмъстя на моя най-голям опонент!
 
Очаквам всички българскии фенове на снукъра да ни подкрепят, все още може да закупите билети на eventim.bg. Заповядайте и ще изкарате една прекрасна снукър вечер. Всичко най-добро,
пазете се и до скоро“, споделя Джон Хигинс във видеото.
 
Джон Хигинс и Марк Уилямс ще изиграят два Winbet снукър реванша в София (20 ноември) и Пловдив (21 ноември) за радост на българска публика.