Белю: Дори не разбрах кога и как ме нокаутира Усик

11 Ное 2018 11:23

Тони Белю засипа с похвали Александър Усик, след като бе нокаутиран от украинеца в осмия рунд по време на галавечерта в “Манчестър Арена”. Британецът заяви, че смята съперника си изключителен шампион и най-добрият боксьор във всички категории в момента.

“Опитах да дам най-доброто от себе си. Дадох всичко каквото имах. Усик е изключителен бокьор и велик шампион. Победи ме честно, нямам извинения. Най-великият бокьор, с когото съм споделял ринг. Дори не знам с какво ме намери и не помня даже в кой рунд се случи. Трудно е да го приковеш. Бих се с най-добрия. Той просто е по-добър. Усик е най-добрият във всички категории. Изключителен шампион. Велик боксьор”, каза Белю след битката.

 

Александър Усик отдаде заслуженото на съперника си Тони Белю след победата си с нокаут в централната среща от голямата гала вечер в Манчестър. Така Усик защити поясите си в полутежката категория и вече гледа към следващото ниво.
“Днес Тони Белю показа най-доброто от себе си. Не бях изненадан от добрия му старт, знаех, че ще постъпи така, защото нямаше какво да губи. Бъдещето? Изпращам най-тежката година в своя живот. Сега искам да си почина, да прекарам време със семейството и детето си и тогава ще мисля. Какво ще променя, когато се кача в тежката категория? Ще ям повече макарони.
Човек трябва да си поставя цели и да ги преследва, иначе умира. Прекарах си страхотно във Великобритания, усетих уважението на феновете. Тук сбъднах мечтите си - станах олимпийски шампион, а сега се бия като професионалист”, каза украинецът в интервюто си на ринга.