Еди Хърн: Имам големи планове за Усик

11 Ное 2018 11:27

Промоутърът на Александър Усик и Тони Белю - Еди Хърн - отдаде дължимите чест и почитания към английския боксьор, въпреки че бе нокаутиран в осмия рунд от неоспоримия и обединен световен шампион в полутежка категория. Хърн се съсредоточи в похвалите към Белю, като не пожела да коментира бъдещето на Усик и само обяви, че има големи планове за него, но е почти сигурно, че те ще са свързани с тежка категория.

Тони спечели първите три рунда, не знам дали килограмите направиха разликата… Усик е велик боксьор, хубаво е да помним Белю, който даде всичко в този мач и се радвам, че хората видяха най-доброто от него. Трудно му беше в лека-тежка категория, но постигна всичко в полутежка и ще се оттегли достойно, всички се гордеем с него. Радвам се, че той е осигурен доживот и може да си тръгне. Той се би с най-добрите и не избегна никого, заслужава цялото уважение на света.

Тази вечер е посветена на един страхотен мач и на други такива невероятни. Имам големи планове за Усик, но сега да отдадем уважение да един страхотен боксьор - Тони Белю”, каза Хърн.