Огромна опашка, Зума и Пенка Стоичкова посрещнаха Бербатов в Пловдив /снимки + видео/

03 Дек 2018 19:46

Димитър Бербатов днес беше в Пловдив, за да представи книгата си По моят начин и да зарадва феновете си с автограф върху книгата и снимка.

Той беше посрещнат от легендата на Локомотив Христо Бонев и майката на единственият българин печелил Златната топка - Христо Стоичков.

Огромна опашка от фенове се изви пред книжарница "Сиела" в Мол Пловдив, която стигна чак до киното. Димитър Бербатов пристигна малко преди 18:00ч. и каза няколко думи пред медиите.

"Искам да благодаря на хората, които са отделили от времето си и да ме уважат. Искам да кажа на тези, които ще купят книгата, че има доста неща, които ще им харесат. За по-младите, които тепърва тръгват в живота и имат амбициите да успеят, най-вече в спорта, че могат да научат доста и те да успеят да го приложат в техния живот. В град Пловдив завършва нашето турне, нямам търпение да обърна внимание на хората. Футболът е изкуство, поне за мен, така съм опитвал да го играя, така го описах и в книгата. Не всеки играе такъв стил, но това е моят начин и съм го обяснил в автобиографията си. Надявам се хората, които ги привлича подобен стил да намерят това, което търсят в книгата. Направата на книгата беше е дълъг процес, още в Манчестър Юнайтед имах намерения да пиша книга и можеше да се случи, но тогава още бях много млад. Въпреки че, някои мои колеги пуснаха автобиографии още тогава, аз сметнах за правилно да изчакам. Мисля, че това е точният момент, когато вече съм към края на кариерата си, мога да разкажа абсолютно всичко, а не да се случи нещо и то да не е разказано в книгата. Сега е моментът, отне време, труден процес, но съм доста доволен."

След това той раздаваше автографи и се снимаше с феновете, събитието продължава и в момента и ще продължи до 21:00ч.

Main Menu