Боби Михайлов ще е гост на финала за Копа Либертадорес

06 Дек 2018 08:58

Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов получи специално признание от страна на Алехандро Родригес, оглавяващ футболната конфедерация на Южна Америка - КОНМЕБОЛ, и от ръководителя на Кралската футболна федерация на Испания Луис Рубиалес, които му изпратиха официална покана за предстоящия мач-реванш от финалите на Копа Либертадорес 2018 между отборите на Ривър Плейт и Бока Хуниорс.

Както е известно, сблъсъкът между аржентинските грандове неколкократно бе отлаган и в крайна сметка бе взето решение двубоят за континенталната клубна титла на Южна Америка да се проведе на неутрален терен - на стадион "Сантяго Бернабеу" в Мадрид на 9 декември т.г.

Поканата към Борислав Михайлов е красноречив знак за уважение, предвид факта, че президентът на БФС е член на Изпълнителния комитет на УЕФА, който няма отношение към администрирането на турнирите под егидите на други континентални асоциации.

"Въпреки извънредните и непредвидени обстоятелства, съпътстващи двубоя-реванш, КОНМЕБОЛ и РФЕФ биха желали да ви поканят за специален гост на това единствено по рода си събитие", се казва в официалната покана.

Main Menu