Залата на СКЛА Локомотив Пловдив вече е тотaлно обновена

07 Дек 2018 14:46

СКЛА Локомотив Пловдив вече може да се похвали с изцяло обновена зала за лета атлетика. С радостната вест се похвалиха от самия клуб на официалната си страница. Ето какво написаха от СКЛА Локомотив Пловдив за обновеното съоръжение:

“СКЛА Локомотив Пловдив вече има изцяло обновена зала. Втория етап от ремонта приключи като вече можем да се похвалим с чисто нова тартанова писта и трап за хоризонтални скокове стандартизирани по изискванията на IAAF, което позволява провеждането на официални състезания! При първия етап от ремонта на залата миналата година беше изградена нова изолация и поставена нова дограма, подмяна на осветление, подмяна на покрив и други, което вече позволява провеждането на нормална тренировъчна дейност дори и в студените месеци.

Клубът е един от най-големите в град Пловдив, като при нас се подготвят близо 100 души от всички възрастови групи. Тук са се подготвяли и все още тренират едни от най-изявените лекоатлети на България - Христина Калчева (световна шампионка), Габриела Петрова (сребърна медалистка от ЕП), Николай Атанасов (5ти на СП, 5ти на ЕП), Ивайло Русенов (сребърен медалист от СП до 20г), Златозар Атанасов (4ри пъти финалист на ЕП), Румен Димитров (финалист на ЕП) както и много други.

Ремонтът е изцяло финансиран от Министерство на спорта, за което цялото ръководство на клуба и неговите членове изказват своите най-искрени благодарности!”

Main Menu