Ангел Ангелов пита Тотев за малкото събития в "Колодрума" и защо за ЕСК 2019 няма изобщо

18 Дек 2018 12:22

След като стана ясно, че Колодрума няма да приеме нито едно събитие от Пловдив 2019 Европейска столица на култура, а в самата зала има все по-малко събития. Общинският съветник от МК“ Здравко Димитров - Да решаваме заедно “ Ангел Ангелов изпрати питане до кмета Иван Тотев, колко са приходите и разходите за провеждане на мероприятия в залата от месец Януари 2018-та до месец Декември 2018-та. Самата зала прие доста малко събития през изминалата година, като от есента се сдигна до договорка два от пловдивските елитни клубове - волейболният шампион на България Марица и баскетболният Академик Бултекс 99 да играят всичките си домакински мачове в залата. До момента те играеха само мачовете си в евротурнирите в най-голямото спортно съоръжение в Пловдив.  

Ангел Ангелов -
Общински съветник от МК“ Здравко Димитров - Да решаваме заедно “

Относно: приходи, разходи и проведени мероприятия в многофункционална спортна зала „Колодрум“ за периода от м. Януари 2018 г. до м. Декември 2018 г.

Уважаеми г-н Тотев в приемните ми дни, както и на електронната ми поща многократно постъпват въпроси от граждани на гр. Пловдив и спортни деятели за финансовото състояние и заетостта на спортна зала „ Колодрум “.
За да им предоставя коректен отговор и информация отправям към Вас следните въпроси:

1. Какви и колко са проведените мероприятия на територията на спортна зала „Колодрум“,както и колко са приходите, постъпили от тях за периода от м. Януари 2018 г. до м. Декември 2018 г.

2. Колко са разходите за поддръжка, заплати, електрическа енергия, вода и др. на спортното съоръжение за периода от м. Януари 2018 г. до м. Декември 2018 г.

Main Menu