Ивет Лалова: Атлетът в мен взима превес пред ръководителя

18 Дек 2018 15:32

 

Беше една година изпълнена с предизвикателства, имаше трудности, оставям 2018 с огромна усмивка, каза лекоатлетката ни Ивет Лалова пред БНТ.

Тя не скри и някои разочарования.

Превъзмогнах трудно контузията на Европейското, но си взех поука, за да сведа до минимум нещата, които се случват при всеки спортист, каза Лалова.

При мен винаги надделяват положителните емоции, с усмивка отбеляза Ивет. Най-силният ми сезон е на 200 метра. Ще продължавам напред, допълни най-добрата българска спринтьорка.

"Атлетът в мен взима превес пред ръководителя в моя клуб. Децата в клуба са най-голямата ми мотивация, вместо това да ме откаже от спорта и да тръгна по друг път, ме мотивира да покажа на децата каква мога да бъда чрез олимпиадите. Използвам мотивацията, за да съм по-добра в техните очи. Искам да ги науча, че спортът е здраве и е важна част от живот на всеки човек", сподели Лалова.

Аз съм оптимист за леката ни атлетика. Трябва да прославяме нашия любим спорт, бе категорична Ивет Лалова.

Ролята на семейството е основно за цялата ми кариера и за всичко, което правя, няма как без подкрепа. Важно е да знаеш, че не си сам, а не постоянно да те възхваляват и да ти повтарят, че всичко е лесно, коментира още лекоатлетката ни.

Main Menu