Хабиб иска $30 милиона за реванш срещу Конър

28 Дек 2018 20:29

Хабиб Нурмагомедов и Конър Макгрегър все още очакват да разберат санкциите, които ще им бъдат наложени от Атлетическата комисия на щата Невада. Комисията временно отстрани Конър Макгрегър и Хабиб Нурмагомедов от предстоящи изяви.

Шампионът на UFC в лека категория Хабиб Нурмагомедов помрачи доминантната си победа над ирландската суперзвезда Конър Макгрегър, след като след края на срещата прескочи клетката и нападна хора от екипа на Макгрегър. Представители от отбора на Хабиб пък скочиха и нападнаха Конър. Това беше едно гигантско фиаско, което ужаси някои хора и забавлява други.

От UFC започнаха да говорят за възможен реванш между Нурмагомедов и Макгрегър, който може да се осъществи до няколко месеца.

Ирландецът вече публично изрази намерението си да се изправи срещу боеца от Дегестан възможно най-скоро, но Нурмагомедов не изглежда много заинтересован от предложението. 

„Предложиха ни $15 милиона, но ние искаме $30 милиона. Има хора, които заслужават да се бият с Хабиб. Трябва да ги уважаваме. Дъстин Порие и Тони Фъргюсън. Фъргюсън заслужава да се бие с Хабиб“, каза бащатата на Хабиб - Абдулманап Нурмагомедов./sportal.bg

Main Menu