Кубрат Пулев откровен за любовта, предателството и успехите

30 Дек 2018 11:15

Той е българската звезда на професионалния боксов ринг. Той е известен с бързината и силата си. Има само една загуба на ринга. А след всеки мач носи в ръцете си българското знаме. За приятелствата и предателствата, за любовта и равносметката за живота и за годината. Най-добрият ни боксьор Кубрат Пулев откровено пред Ива Софиянска-Божкова и Мариян Станков-Мон Дьо по Нова телевизия.

“С годините и славата приятелите станаха по-малко. Много от тях се оказаха такива само за маса, за купон. Показаха ми, че не може да се разчита на тях. Давал съм пари на заем на приятел и после забравя изобщо да ми ги върне. И накрая ми казваха: „Трябва да ни оставиш тези пари, защото ние толкова години сме до теб и те подкрепяме”. Излиза, че си плащах, за да имам приятели”, каза Кубрат Пулев.

Според него прекалената доброта му е голяма слабост. И от нея най-често се възползва другата му слабост - Андреа.

“Тя най-много се възползва от тази моя доброта. И дори злоупотребява с нея. Но аз това го отчитам като моя грешка, защото дадени мои решения и неща, които съм правил, са довели до това тя до такава степен да се разлигави.

Много е важно, когато на един човек му се даде всичко, да може да го оцени. Обикновено не оценяваме нещата, докато не ги изгубим. Надявам се нещата с Андреа да тръгнат в правилната посока и след време да имаме деца. Аз съм готов още от 30-годишен, когато понатрупах доста пари и се чудех какво правя по тези заведения вечер след вечер, седмица след седмица. Защо и какво следва от тук нататък. В един момент трябва да има някакво развитие. Аз обичам да се развивам, не да седя на едно място. Жените също трябва да имат някакво развитие, защото тях природата ги притиска. И ако те не го направят, тя наказва.

За съжаление с Андреа не сме в някакъв много перспективен етап и да кажа, че вече е решено. Дори не сме пробвали да тръгнем в правилната посока. Но аз мисля, че нещата ще си дойдат на мястото в един момент. Да имам деца, мисля че това ще бъде голям успех за мен. Тази тема не ме измъчва, но просто го мисля, защото го искам. Искам да се променят нещата. Имам чувството, че с нея сме малко сблъсък на характери. Но аз мисля, че нещата ще се изгладят. Грешките, които съм допускал, няма да допускам повече, защото и времевият обръч се стеснява все повече, особено за нея”, каза още най-добрият ни боксьор.

Кубрат определя годината като силна и успешна професионално. „Двама мои противници, които много говореха, се отказаха от мача. Обясняваха, че ме е страх, пък накрая не дойдоха. Изиграх мачовете си с успех”, допълни боксьорът. Той вярва, че България я чакат хубави дни. И иска хората да го запомян като достоен човек, който обича родината си.

Main Menu