Анди Керъл отиде по анцунг на Уест Хям на сватба

31 Дек 2018 13:35

Нападателят на Уест Хам Андрю Керъл стана истински хит в социалните мрежи, но не заради свое брилянтно изпълнение на терена, а заради облеклото, с което се появи на сватбеното тържество на сестрата на годеницата си. Керъл влезе като резерва за “чуковете” при победата с 2:1 над Саутхамптън в четвъртък вечер, а моментално след това е хванал такси, с което се е возил два часа, за да може да уважи младоженците.

Годеницата на Керъл - телевизионната звезда Били Мъклоу, сама публикува снимка на младоженците, нея и Керъл, на която всички, освен Анди, са в официално облекло. Обяснението е, че нападателят на лондонския тим е стигнал точно за снимките.

“Толкова съм щастлива, че Анди успя да стигне за последния половин час на сватбата, возейки се на такси от Саутхамптън. Само заради тази снимка”, написа Мъклоу като коментар към фотоса в официалния си профил в Instagram. Въпросният кадър събра близо 20 000 харесвания, но сред коментарите имаше и такива от рода на “не успя ли да се преоблече за два часа?”.

Керъл все още няма отбелязан гол за Уест Хам в Премиър лийг този сезон.

Main Menu