Кривия се завръща в Левски като скаут

06 Ян 2019 11:48

Още един от любимците на на феновете на Левски може да се завърне на “Герена”. “Сините” вече си прибраха Димитър Иванков, който в петък официално бе назначен за треньор на вратарите. Същото скоро може да се случи и с още е дин от играчите, които рамо до рамо с Иванков вдигаха титли и купи. Става дума за Александър Александров. Кривия е бил препоръчан на Спас Русев, за да подсили едно от звената, които имат нужда от това - скаутското. В момента то се състои от един човек - Кирил Вангелов. Така е от времето, когато Асен букарев първо бе назначен за помощник на Люпко Петрович, а после и за шеф. Самият Вангелов пък често е упрекван, че предпочита да си стои на “Герена”, вместо да търси нови попълнения или да разузнава съперници. До този момент обаче “сините” не успяха да намерят специалист, който да му помага.

За скаут се спрягаше и друг бивш играч на “сините” - Христо Йовов. Изискванията му обаче се разминаваха с тези на ръководството.

Така близки до Спас Русев са му подхвърлили идеята да потърси Александър Александров, който натрупа доста сериозен опит при трансферите като изпълнителен директор на Ботев (Пловдив). През 2014 година той се раздели с “Канарчетата” и оттогава не е работил за друг клуб. Николай Киров имаше намерение да го върне като скаут, но нещата не се получиха. Кривия дълго време отбягваше коментари за Левски или Ботев, но напоследък нещата се промениха. През лятото той изяви виждания, каквито има и Славиша Стоянович за “сините”. Според Александров на “Герена” трябва да се залага повече на родни играчи, а чужденците наистина трябва да притежават класа и да се обмисли внимателно дали стават за там.
Левски спечелиха коледния турнир за ветерани на "Царско село"+65

Преди Коледа Левски спечели традиционния турнир за ветерани, който бе проведен в Царско село.
Александър Александров-Кривия пък беше избран за най-добър играч на турнира, след като напомни на всички за отличната си техника.

“Меридиан мач”

Main Menu