Венци Стефанов за Джизъса: Ще подмина глупака с мълчание

06 Ян 2019 19:07

Ще подмина глупака с мълчание. Това каза президентът на Славия Венци Стефанов по повод заканите на Благо Георгиев, който по-рано днес заяви пред “Нова”, че ще го съди.
“Какво да му отговарям на Георгиев. Така ще падна на неговото ниво. Ще подмина глупака с мълчание. На глупака можеш да му дадеш пари, но не и акъл. Съотборниците му ще кажат какво представлява”, заяви Стефанов пред Sportal.bg.

 

Благой Джизъса се засегнал от думи на Венци Стефанов, който в интервю твърди, че Георгиев няма футболен талант. В своя защита той сподели: „Познавам Венци Стефанов от 15-20 години и винаги съм говорил с уважение за него. Аз съм това, което съм, благодарение на него. Но той не спря да говори. Дал съм на моята адвокатка интервюто, което и той даде. Нека знае и да не се крие. Венци е спечелил от мен много пари.

 

Бях златната кокошка, а съм взимал в Славия 2,50 лева, както се казва. Не знам как с този малък талант аз играя професионален футбол. Той ли беше човекът, който вкарваше головете или ми даваше пасовете. Като дава тези интервюта настройва всички фенове на Славия и хората срещу мен. Като види микрофоните все едно вижда печено прасе, веднага върху тях, да се смеят хората. Нарани ме, защото съм го чувствал близък“, обяви Благой Георгиев.

Main Menu