Изгониха от Дунав футболист с хиляди претенции

09 Ян 2019 15:55

Сериозен скандал е разтресъл един от клубовете в родната Първа лига, научи агенция БЛИЦ от няколко достоверни източника. 21-годишният халф Николай Минков, играл за последно в ЦСКА 1948, е бил изгонен днес сутринта от треньора на Дунав Людмил Киров.

Младокът, след като бе освободен от втородивизионния клуб, пристигна наскоро в Русе, за да подпише с местния тим.

Той обаче вдигнал кръвното на наставника и на ръководството на русенци с поведението си. Първо се пазарил доста време за личните си условия, като на няколко пъти ги променял. В което няма толкова лошо. Неприятното било, че Минков категорично отказвал да тренира с Дунав. Той категорично отсякъл, че ще се съблече по екип и ще започне занимания само когато подпише личния си договор.

„Направи се на Меси и Роналдо, което и нас ни учуди”, признаха футболисти на Дунав.

Така Николай изпуснал не една, а две тренировки. Отделно проявил каприз и за някои дребни неща. Накрая ядосаният до краен предел треньор Людмил Киров не издържал и обявил пред Минков, че няма да разчита на него.

„Вижте, не искам да изпадам в подробности. Някои неща си остават в кухнята на клуба. Да, Николай беше тука, бяхме се разбрали, но тази сутрин прецених, че няма смисъл да го привличам. Истината е, че в Дунав имаме нужда от СЕРИОЗНИ хора”, коментира Людмил Киров пред БЛИЦ.

От ЦСКА 1948 пък признаха, че са освободили Минков, защото никак не обичал да спазва дисциплината и режима.
"Факт е, че е талантлив, но други неща му пречат", лаконични бяха от втородивизионния тим.

Main Menu