Иновативен детски футболен турнир Супер Старс Къп 2019

10 Ян 2019 16:46

Иновативен детски футболен турнир по правилата на Германската и Холандската футболна федерация ще се играе в Пловдив този уикенд в новата зала АТРИМ АРЕНА. От днес до 13 януари ще се проведе за първи път блиц турнира СУПЕР СТАРС КЪП 2019.

Организатор на турнира е Футболна Академия Супер Старс Пловдив.

Във футболния форум ще вземат участие общо 28 отбора, разпредели в две възрастови групи- за деца, родени през 2010г. и 2011г. Те ще играят мачове във формат футбол 7 и футбол 5.

Правилата са иновативни за България и са заимствани от турнири в Германия, Холандия и други западноевропейски страни. Едни от най–добрите детски футболни школи и академии в страната ще премерят сили: Славия София, Царско Село София, Национал София, Витоша 13 София, Ферион София, Барса Бг София , Шампион София, Локомотив Пловдив, Ботев Пловдив, ФА Супер Старс – Пловдив, Кронос Пловдив, Пловдив Сити, Шампион Стара Загора, Хебър Пазарджик, Орлета Пазарджик и Беломорец Асеновград. Всички отбори ще получат отличия, както и индивидуални награди за най – добре представилите се участници и много изненади от организаторите.

 

Водещ на церемонията по закриване на турнира ще бъде актьорът Стефан Лозанов, а призовете ще бъдат връчвани от футболисти на Локомотив Пловдив и Ботев Пловдив в неделя, в 12.00 часа в АТРИМ АРЕНА.

ГРАФИК НА ТУРНИРА

 

 

Main Menu