Лудогорец постави цена от 2 млн. евро на Ренан

21 Ян 2019 10:46

Дните на вратаря Ренан в Лудогорец са преброени. За това намекна и старши треньорът Антони Здравков. От началото на лагера стражът не попада в групата на наставника за контролите, а в някои от тренировките дори се подготвя индивидуално. Здравков обяви след победата над Хонвед, че Ренан няма да бъде изпозван в Турция. Както е известно, той даде скандално интервю в родината си, в което говори за липсата на фенове на Лудогорец, слабия футбол у нас и това, че иска да напусне тима. Договорът му е до края на 2019 година. Още в края на 2018-а Ренан е отказал предложение за нов контракт, което не се е харесало на ръководството.

Към него има интерес от Бразилия, конкретен от Сао Пауло, и няколко тима от Европа. Лудогорец иска за стража си поне 2 млн. евро. Разградчани правят всичко възможно да го продадат още сега, защото реално от лятото той ще е свободен да подписва предварителни споразумения с всеки клуб.

През тази зима “орлите” вече се подсилиха с националния вратар Пламен Илиев. Разполагат още с Хорхе Броун и младия Даниел Наумов. Владислав Стоянов пък в момента е отново в Барселона заради тежката си контузия и сложно възстановяване. Неговият договор е до лятото и едва ли ще бъде продължен.

Възможно е все пак до края на трансферния прозорец Лудогорец да намали малко от цената на Ренан, за да може реално да прибере пари за него.

“Тема Спорт”

Main Menu