Печат на тази страница

Интер се издъни срещу Болоня, Фиорентина с поредно равенство

03 Фев 2019 21:09

 

Кризата в Интер става все по-сериозна! "Нерадзурите" отстъпиха с 0:1 на Болоня в среща от 22-ия кръг на Серия "А", като единственото попадение в мача реализира Федерико Сантандер в 33-ата минута. "Нерадзурите" задълбочиха кризата си, която започна с равенство 0:0 срещу Сасуоло, загуба с 0:1 от Торино и отпадане от турнира за Купата на Италия от Лацио след изпълнение на дузпи. В същото време Синиша Михайлович дебютира с победа за Болоня, след като замени Филипо Индзаги на треньорския пост. Интер остава на трето място във временното класиране и ще запази тази позиция след изиграването на този кръг, а Болоня спечели ценни три точки в битката за оцеляване.

Интер изглеждаше вял и безидеен, докато съперникът опитваше интересни контраатаки при всяка възможна ситуация. Именно при една такава, след 33 минути игра, Федерико Сантандер се оказа за трети път в мача в чудесна голова позиция и този път не сгреши. В предишните два случая защитниците на "нерадзурите" успяваха да се справят с предизвикателството, но този път отбраната на домакините капитулира.

Опитите на Интер да възстанови равенството не бяха успешни, което доведе до бурна реакция от страна на публиката след последния съдийски сигнал. Освиркванията продължиха дълго, а лицето на Лучано Спалети сякаш казваше всичко...

 

 

Отборът на Фиорентина не успя да победи Удинезе като гост, в среща от 22-ия кръг на италианското футболно първенство. Ла Виола създаде множество положения пред съперниковата врата, но за нещастие на феновете си успя да вкара само един гол. Нещо повече, домакините водеха в резултата до 65-ата минута на мача и дори ремито не бе сигурно за "виолетовите". Ларсен даде преднина на Удинезе в 56-ата минута, след като се възползва оптимално от една от малкото акции на "фриуланите".

Девет минути след това Фернандес оформи крайното 1:1, а малко по-късно пропусна още една възможност за връчване на всички три точки на своя тим. По този начин и двата тима си направиха неприятна "услуга", запазвайки съответно 9-ата и 16-ата позиция във временното класиране. По-ниско позиционирани са футболистите в черно-бели екипи.

Main Menu