Кепа се скарал и с Кабайеро след мача, казал му, че е по-добър вратар

27 Фев 2019 20:21

Скандалите с участието на стража на Челси Кепа Арисабалaга са продължили и след края на финала за Купата на лигата, който лондончани загубиха от Манчестър Сити след изпълнение на дузпи. Както е известно, испанецът отказа да бъде заменен в последните минути на продълженията, което вбеси мениджъра на отбора Маурицио Сари и неговия щаб. Впоследствие двамата се опитаха първоначално да неглижират скандала, но все пак клубът глоби най-скъпия вратар.

Според информациите в днешните издания на английските медии Кепа е влязъл в конфликт и с другия играч, който бе директно замесен в ситуацията. Става дума за резервния вратар Вили Кабайеро, който бе готов да влезе е игра, но не получи този шанс заради отказа на титуляра да напусне. В съблекалнята аржентинецът е поискал обяснение от Кепа, който му е заявил съвсем самонадеяно, че е поискал да остане на терена за дузпите, защото е по-добрият вратар от двамата.

Все още не е ясно дали Кепа ще пази днес в дербито с Тотнъм. Вчера Маурицио Сари заяви, че решението за това ще бъде взето в името на целия отбор и ще бъде послание от негова страна към всички играчи./sportal.bg

Main Menu