Монтана победи и продължава да държи уверено второто място във Втора лига

11 Мар 2019 17:39

Отборът на Монтана постигна успех с 3:1 над Лудогорец 2 в последна среща от 20-ия кръг на Втора професионална лига. Головете за гостите реализираха Николай Цветков (17), Иван Михов (32) и Атанас Илиев (58). Точен за домакините от Разград бе Димитър Митков (38).

С този успех "сините" продължават отличната си форма в шампионата. Тимът на Ферарио Спасов е на втора позиция, с девет точки по-малко от лидера в групата Царско село. Талантите на Лудогорец пък са на 13-о място в таблицата с 19 спечелени точки.

Първото попадение в срещата падна в 17-ата минута, когато Тони Тасев проби и намери на перфектна позиция Николай Цветков, който с лекота откри резултата на стадиона в Разград. В 32-ата минута гостите стигнаха до втори гол. Тони Тасев центрира от фаул към Иван Михов, който с глава не остави никакви шансове на Даниел Наумов.

В 38-ата минута "орлите" намалиха резултата. Нападателят на Лудогорец Димитър Митков се разписа от близка дистанция в мрежата на "сините".

В 58-ата минута футболистите на Ферарио Спасов успяха да матират защитата на Лудогорец за трети път. Атанас Илиев заби поредния си гол във Втора лига, след като засече подаване на резервата Владислав Мисяк.

В последните минути Ерол Дост стреля във вратата на Монтана, но Ивайло Василев успя да се справи. Това бе и последната интересна ситуация в сблъсъка от 20-ия кръг на Втора лига./sportal.bg

Main Menu