Перес: Неймар или Мбапе? И двамата!

12 Мар 2019 09:18

Президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес си върна доброто настроение след завръщането на Зинедин Зидан начело на "белия балет". Реал ще изпрати нулев сезон, но вече гледа с ентусиазъм към бъдещето. Веднага след представянето на Зидан на "Сантяго Бернабеу", Перес се появи на благотворително събитие в испанската столица. Той веднага беше "атакуван" от присъстващите журналисти с въпроси за футбола.

"Между Реал Мадрид и Зинедин Зидан има любовна история, която трае вече 18 години. Той е човек, който предизвиква ентусиазъм, не само в Испания, а и по целия свят. Видях реакциите в чужбина и се убедих в това. Промени в Реал ще има, но за революция е пресилено да се говори. Сега най-важното е да завършим сезона и да се подготвим за следващия", коментира Перес, който индиректно отхвърли възможността за завръщането на Кристиано Роналдо на "Сантяго Бернабеу".

"Кристиано е там, където е и се справя много добре", каза Перес, който беше попитан и за възможността да бъде привлечен Килиан Мбапе от Пари Сен Жермен.

"Зидан е французин, може да направи нещо по въпроса", пошегува се бизнесменът. За финал той беше помолен да направи избор измежду Мбапе и съотборника му в ПСЖ Неймар предпочита.

"И двамата", отговори Перес, преди да се присъедини към събитието, организирано от Естебан Гранеро./sportal.bg

 

Main Menu