Печат на тази страница

Страхотна драма в Чехия! Кралят Севиля е аут след драма срещу Славия Прага, Интер също си замина

15 Мар 2019 00:36

Два от фаворитите за трофея Лига Европа отпаднаха още на осминафиналите. Носителят на най-много трофея в надпреварата Севиля беше елиминиран в уникална драма със седем гола в Чехия.

Севиля отпадна след загуба с 3:4 след продължение от Славия Прага и общ резултат 5:6. 

Първата среща завърши 2:2, а втората също приключи при този резултат. В 15-та минута Нгадеу откри, а в 44-та минута Бен Йедер от дузпа изравни. В 47-та минута Соучек от дузпа отново изведе домакините напред. В 54-та минута Мунир направи 2:2 и мачът влезе в продължение. Севиля вкара в 8-та минута от продължението с гол на Васкес. Ван Бюрен в 102-та минута изравни, а Траоре в 119-та минута изпрати Славия на четвъртфиналите. 

Интер загуби у дома от Айнтрахт Франкфурт с 0:1. Единственото попадение вкара звездата на немците Йович, който вкара още в самото начало на двубоя. Така след 0:0 в първия мач в Германия Айнтрахт се класира с общ резултат 1:0. 

В останалите мачове Арсенал отстрани Рен, след като загуби с 1:3 във Франция. Арсенал победи с 3:0 и също е четвъртфиналист. 

Бенфика също продължава напред след като отстрани Динамо Загреб. Бенфика победи в редовното време с 1:0, а първата среща беше загубена с 0:1. Така се стигна до продължение, в което португалците се наложиха с 3:0. 

Виляреал победи Зенит и у дома с 2:1 и така с общ резултат 5:2 се класира напред след 3:1 в първата среща в Русия.

Жребият за четвъртфиналите е утре.

Main Menu