Чудо! Изхвърлиха от съдийството скандален рефер заклал брутално Ботев

20 Мар 2019 12:58

Реферът Станислав Ставров е изхвърлен от съдийството, научи Sportal.bg. На вчерашното си заседание Съдийската комисия към БФС е разгледала запис на отсъжданията на Ставров по време на неговия последен мач - Монтана срещу Добруджа, спечелен от тима на Емил Велев с 2:1.

Ръководството на Монтана прати във футболната централа диск със запис на спорните положения в срещата, за което ви информирахме преди няколко дни. От видяното хората от СК са стигнали до извод, че арбитърът не е отсъдил три явни дузпи в полза на домакините, заради което го вади от нарядите до края на сезона. Според запознати кариерата на Ставров няма да бъде възобновена през лятото. Очаква се великотърновецът да бъде деноминиран и за следващата кампания.

Преди година Ставров закла брутално Ботев в полуфинала за Купата срещу Славия в София. Той не отсъди чиста дузпа за пловдивчани и беше отменен гол на Ботев. Така Ботев отпадна от полуфиналите и на финала се класира Славия, която спечели Купата срещу Левски. Иначе самият Ставров беше порицан, но не и изваден от съдийството, а в края на същия сезон свири и финала на Купата на Аматьорската лига между Арда и Кариана в родния му Велико Търново.

Main Menu