Бербатов: Нямаме Стоичков, но имаме Десподов

22 Мар 2019 18:53

Българският национален отбор стартира участието си в поредния квалификационен цикъл, а не е бил на голям форум от 15 години насам. Един от футболистите, които бяха част от последната ни звездна селекция - Димитър Бербатов, коментира сегашното състояние на “лъвовете”. В борбата за място на Евро 2020 тимът на Петър Хубчев е в една група с Англия, Чехия, Косово и Черна гора.

“Без съмнение англичаните са фаворитът в групата и те ще се класират на финалите като победители. Останалите знаят това и по тази причина се борят помежду си за втората позиция. От футболна гледна точка България не може да се сравнява с Англия, но ние разполагаме с млади футболисти, които се подкрепят и заедно се борят за родината ни”, коментира Бербо пред Betfair.

“Стига да не се страхуват да излязат на терена и да играят, те имат шанс - продължи българинът. - Нямаме суперзвезда като предишни години -сещайте се за Христо Стоичков, и за периода с мен и двамата Петрови - но трябва да се обърне внимание на Кирил Десподов, който играе за Каляри в Серия “А”. Той е много талантлив, опасен и бърз. Със сигурност Десподов може да накаже някой съперник. Винаги търся някаква изненада и ако сме в състояние да измъкнем точка от “Уембли”, това ще се приеме като победа за нас.”

Main Menu