Бербатов: Погба ми лазеше по нервите на тренировките

22 Мар 2019 20:31

Бившият нападател на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов коментира изказването отпреди дни на халфа на тима Пол Погба относно Реал Мадрид, като също така сподели и впечатленията си от съвместните им тренировки по време на периода на българина на “Олд Трафорд”.

“Погба рядко е далече от заглавията на вестниците, но не се притеснявам от коментарите му за Реал от тази седмица. Подкрепях много други тимове, когато играех за Юнайтед, защото бях фен на добрия футбол. Възхищавах се на клубове като Реал Мадрид, Ювентус и Байерн (Мюнхен). Не мисля, че има повод за тревога. Живеем в свят, в който можеш да кажеш каквото си поискаш и мога да си представя, че думите му са извадени от контекста. Пол ще бъде играч на Юнайтед дълго време стига той и клубът да искат да са заедно.

 

Помня как Пол идваше да играе с първия състав и да тренира с нас. Просто му харесваше да е в Манчестър и беше добър приятел с първия тим, а когато си щастлив, ти си улегнал. Предизвика фурор в тренировките още от самото начало. Беше висок, атлетичен, взимаше ми топката, пресичаше пасовете и така ми лазеше по нервите. Знаех, че трябва да го взимам насериозно, защото имаше нещо в него. Още в началото можех да видя, че притежава технически качества, визия за играта и добро позициониране. Сега можете да видите резултата - той един от най-добрите в света”, заяви Бербатов пред Betfair.

Main Menu