Тодор Неделев: Това равенство може да е от значение в края на надпреварата

22 Мар 2019 21:35

Авторът на изравнителния гол за България в европейската квалификация с Черна гора Тодор Неделев коментира равенството на тима - 1:1. Ето какво каза звездата на Ботев:

"Важна дузпа. Радвам се, че отбелязах. Радвам се, че и спечелихме. Поздравявам всички за мача. Този хикс в края на кампанията може да е от значение. Говорихме да бия дузпата аз, или пък Спас. Но той вече беше сменен. Заради това аз изпълних. Не трябва да съжаляваме. Това е силен съперник. Имахме положения. Можехме да вкараме и повече попадения. Като видях коляното на Чочев, изтръпнах. Зле изглеждаше. Дано бързо се оправи. Не знам нищо за Косово. Не съм запознат с тима им. Не съм ги гледал".

 

Вратарят на националния отбор Николай Михайлов заяви след равенството с Черна гора, че съжалява за изпуснатите три точки на ст. "Васил Левски". "Винаги се чувствам супер и винаги се раздавам на максимум в националния отбор, но не взехме за съжаление трите точки. Мачът се отвори второто полувреме, но ни липсваше второто попадение."

"Дай Боже с Чочев всичко да е наред и да се възстанови за следващия мач."

"Имам достатъчно рутина и опит, чувствам се добре. Има много потенциал в този отбор, играем като едно цяло."

„Утре сутринта ще видим с доктора, надявам се да не е нещо сериозно”, каза Михайлов за ситуацията, в която имаше нужда от лекарска намеса по време на двубоя.

„Аз мисля, че отборът е способен на много, аз се гордея много с този отбор. Опитните футболисти се опитваме да помагаме на младите. Гледаме мач за мач и правим крачка по крачка. За нас е важно да вървим малко по малко нагоре.

 

 

Дебютантът в националния отбор Мартин Минчев даде мнението си за равенството 1:1 с Черна гора. 17-годишният талант на Черно море влезе като резерва и бе близо до победно попадение в добавеното време на срещата.


"Доволен съм от дебюта. Гласува ми се доверие, исках да го оправдая с гол, но не се получи. Късмет не ми достигна.

Натрупал съм опит от мачовете с Черно море. Не се замислих, исках да вкарам гол. Влизаш и трябва да покажем най-доброто от себе си. Да се раздадеш за България.

Има още млади момчета, казвал съм го. Ще им се даде шанс и на тях. Трябва да го заслужат.

Настроението е добро, съжаляваме, че не успяхме да победим. Срещу Косово ще дадем всичко от себе си, за да вземем трите точки", заяви Минчев.

Main Menu