Лацио се издъни срещу Киево, Каляри подсигури оцеляването

20 Апр 2019 18:45

 

Отборът на Лацио допусна загуба с 1:2 в днешното си домакинство на Киево.

След малко повече от половин час игра, "римските орли" останаха с човек по-малко, след като Сергей Милинкович-Савич получи директен червен картон заради много грубо влизане в краката на съперник. Малко след това, след помощ от ВАР технологията, главният рефер не отсъди дузпа в полза на домакините, въпреки че играч на гостите игра с ръка в наказателното си поле.

След подновяването на играта, Емануил Винято откри резултата за Киево, след като я мушна отблизо в долния десен ъгъл за 1:0. Само две минути по-късно, неговият съотборник Перпарим Хетемай удвои, след като получи "доставка" на главата от Депаоли и стрелна кълбото в мрежата за 2:0.

В 67-ата минута, "орлите" намалиха изоставането си. Хоакин Хореа подаде към Фелипе Кайседо, който си освободи нужното пространство в наказателното поле и шутира, намирайки очертанията на вратата за 1:2. За съжаление на домакините обаче, нова промяна в резултата в тяхна полза така и не настъпи.

След тази загуба, Лацио продължава да е с 52 точки на осмото място, докато Киево е последен с 14.

 

В другата среща от кръга в Италия, Каляри победи Фрозиноне с минималното 1:0. Единственото попадение бе дело на Жоао Педро, който се разписа от дузпа в 27-ата минута.

Българският национал Кирил Десподов бе в групата за мача, но така и не се появи на терена, а тимът му не завърши двубоя в пълен състав, след като в 80-ата минута, Фараго получи втори жълт и съответно червен картон.

С тези три точки, неговият Каляри събра актив от 40 на десетата позиция, докато Фрозиноне е 19-ти с 23.

 

Резултати от 33-ия кръг в Серия "А":

 

Парма – Милан 1:1

Лацио – Киево 1:2

Каляри – Фрозиноне 1:0

Болоня – Сампдория 3:0

Удинезе – Сасуоло 1:1

Емполи – СПАЛ 2:4

Дженоа – Торино 0:1

ПРОГРАМА:

19:00 часа Ювентус – Фиорентина

21:30 часа Интер – Рома

Понеделник, 20:00 часа, Наполи – Аталанта

 

 

 

 

Main Menu