Конър Макгрегър изплати дълг от 61 паунда, който е взел преди 15 години

26 Апр 2019 12:22

Конър Макгрегър печели милиони, но 15 години така и не бе изплатил свой дълг от съвсем друг момент в живота си.

Преди над 15 години Макгрегър се нуждае от...61 паунда, за да си купи необходимите му инструменти. От тях зависи и работата му като водопроводчик, така че ирландецът моли за помощ своя бивш боксов треньор Пади Брейди. А сега най-сетне дългът е върнат.

Макгрегър, който се оттегли от UFC поне за момента, обаче няма да се раздели със скромната за себе си сума, защото Брейди няма намерение да осребрява чека.

"Това са парите, които ми дължи от преди 15 години. Взех му инструментите, когато започна да работи като водопроводчик и никога не ми ги върна. Всеки път, когато го виждам, му казвам 'Не забравяй, че ми дължиш."


"Сега чекът няма да бъде осребрен, ще бъде фотографиран със снимка на двамата и ще бъде закачен на стената", споделя треньорът в залата на Брейди Фил Сътклиф.

Дори и да беше осребрен чекът обаче, Макгрегър едва ли щеше да го усети по какъвто и да е начин. Наскоро стана ясно, че неговата компания, продаваща уиски, се развива превъзходно и до края на годината най-вероятно ще натрупа приходи от 30 милиона паунда./sportal.bg

Main Menu