Печат на тази страница

Суши и адвокатката й обявиха дали ще търсят финансово обезщетение от Кубрат

15 Май 2019 20:36

Известната американска адвокатка Глория Олред, която защитава Джени Суши по делото за сексуално посегателство от страна на Кубрат Пулев обяви, че засега не се планира граждански иск по този казус.

Нямаме такъв план към този момент, не сме подали и криминално оплакване в прокуратурата", обясни тя пред NOVA.

"Това, което Джени направи, е много важно, не само за нея. Тя прави това, за да защити и други жени-репортерки. Сега той е предупреден от комисията, че ако направи това на някой друг, ще загубиш лиценза си завинаги в Калифорния. И това е, само защото Джени имаше това видео. Ако го нямаше, едва ли някой щеше да повярва", сподели още юристката.

Тя се изсмя на защитната теза на българина, че е действал по този начин заради състоянието си след двубоя с Богдан Дину и множеството удари, които е понесъл.

"Ако той предлага това като оправдание, че е бил ударен по време на мач, това означава ли, че после всеки, който е бил ударен по време на мач, трябва да целува репортерките по устните, защото е бил ударен по главата. Това е безумно и освен това е извън закона."

"Това е сериозно - не е само тормоз, но и отмъщение, защото се е оплакала. И след това се опитаха да я унижат с това, което е направила в друг момент от живота . Всичко това е без значение за факта, че я е целунал и сграбчил. Това е престъпление, това е сексуален тормоз", заяви Глория Олред.

Main Menu