Сензация! Украйна унижи Сърбия и даде заявка за Европейското

07 Юни 2019 23:47

Националният отбор на Украйна постигна впечатляваща победа в Група “Б” на квалификациите за Евро 2020, след като разби с 5:0 Сърбия. Играчите на Андрий Шевченко бяха тотални господари на събитията на терена и се поздравиха с повече от заслужен изразителен успех. През първата част домакините стигнаха до два бързи гола в средата на полувремето, като автор и на двете попадения бе младият талант Виктор Циганков. Халфът на Динамо (Киев) се разписа в 26-ата и 28-ата минута.

Веднага след подновяването на играта Йевген Коноплянка вкара трети гол, което моментално преряза каквито и надежди да са имали гостите за развитието на мача след почивката. При това положение Украйна продължи да доминира и в 59-ата минута Роман Яремчук реализира четвърти гол, а 15 минути преди края Коноплянка оформи крайното 5:0 в полза на домакините.

В класирането в групата Украйна е лидер след седем точки от три изиграни мача. Сърбия пък е на дъното с една точка от две срещи. Втори изненадващо е отборът на Люксембург с четири./sportal.bg

Main Menu