Неймар на разпита в полицията: Тя искаше да бъде бита

15 Юни 2019 22:48

 

Нападателят на “Пари Сен Жермен” Неймар бе извикан в полицейския участък в Сао Пауло, за да отговори на въпроси, свързани с обвиненията в изнасилване, които бяха отправени към него, съобщиха международните информационни агенции.

Бразилецът отрече обвиненията и заяви, че в този случай, той е жертвата, защото жената, с която се запознал в Instagram, прави опит да го изнудва.

Бившият футболист на Барселона пристигна в полицейския участък с черен костюм и на патерици, след като получи травма на десния глезен по време на приятелска среща с Катар.

Разследващата по случая Джулиана Бусакос се срещна с Неймар, независимо от многобройната тълпа пред участъка, която беше дошла да подкрепи един от най-известните национали на Бразилия. Той отхвърли категорично обвиненията, отправени към него и пристигна в участъка, придружен от своите адвокати.

 

Според Globo TV сексуалната връзка между двамата била “развалена” заради желанието на красавицата “да бъде бита”.

След разпита Ней Джуниър каза няколко думи пред журналистите. “Спокоен съм. Благодаря на всички за съобщенията, които получих. Истината ще излезе рано или късно”, сподели бразилецът.

Преди дни Неймар публикува 7-минутно видео на своя Инстаграм профил, в което отрече обвиненията и настоя, че става въпрос за „постановка“. Жената, която го обвини в изнасилване в парижки хотел миналия месец, вече даде показания в полицията. Освен обвиненията в изнасилване, Неймар е разследван в Рио де Жанейро и за публикуването на изображения на въпросната жена в социалните мрежи без нейното съгласие.

 

Main Menu