Печат на тази страница

БЕЗПЛАТНА лятна спортна занималня за деца под наслов „Деца учат деца!“

19 Юни 2019 13:56

Десетки възпитаници на клуба от по-големите класове ще се включат в инициативата и ще поемат обучението, и възпитанието на по-малките деца. На занималнята освен чисто спортните дисциплини като кикбокс, бокс и обща физическа подготовка ще има часове по български език, математика, английски език, четене на книги от задължителните списъци и др. Ще има часове по здравословно хранене с поднесена информацията по достъпен за децата начин. Децата ще бъдат учени да си подреждат и почистват залата, и местата за учене. Но нека не разкриваме цялата програма още от самото начало…

Занималнята ще е два месеца през лятната ваканция от 01.07.2019 до 30.08.2019г. Всеки делничен ден от 12:00 ч до 16:00 ч. в залата на клуба на адрес: Пловдив, ул. „Димитър Талев“ №: 75А.

Ето само част от имената на децата, които ще се грижат за малчуганите – Емилио Ралев, Георги Иванов, Силвия Сребрева, Мартина Маркова, Иван Шилев, Гергана Йорданова и още, и още…
Ако се чудите дали тези деца имат капацитета, за да предадат някакви знания на вашето дето ето кратки визитки на някой от тях:

Емилио Ралев, 14 години – Републикански шампион по Муай Тай за неговата възрастова група.

Георги Иванов, 14 години – Шесткратен републикански шампион по Кикбокс в различни стилове. Републикански шампион от преди месец в стил К-1 в неговата възрастова група. Жоро е с американски паспорт и с отлично владеене на английски език.

 

Силвия Сребрева, 15 години, МГ Пловдив, от начален курс се занимава със състезателна математика, двукратно се класира на националната олимпиада по български език и литература – лауреат за 7 клас и в топ 15 в България за 8-10 клас включително. Силвия е родена в Англия, умело владее английския език. Състезава се активно в състезанията по БЕЛ и се класира винаги в топ 3. Завършва всяка година с успех 6.00. Първа е по оценки в класа и випуска.

 

Мартина Маркова, 15 години, МГ Пловдив. Математическа Суперзвезда 2018, Носител на международна купа „Математика без граници“ 2018, многократен лауреат както на национални, така и международни математически турнири, златен медалист на национален турнир по информатика 2018, най-висок бал за България НВО 2018.

Иван Шилев, 15г, 8 клас, МГ Пловдив, Сребърен медалист на математическата олимпиада в Коала Лампур, Малайзия. 100 точки на матурата по математика за 2018 г. Многократен носител на медали в областни, национални и международни състезания по математика.

Това са само една част от възпитаниците на TERES Gym & Fight Club, които ще се включат в лятната занималня. Без съмнение децата Ви ще има какво да научат от тях, не само като „суха“ материя по съответните дисциплини, но ще имат възможност да попият от опита им, да се „докоснат“ до характера на тези деца възпитавани като шампиони и победители в живота.

Обучението и тренировките за децата ще са напълно безплатни! Но, за да гарантираме, че записалите се деца ще посещават редовно занималнята всеки желаещ да запише детето си ще трябва да остави 100 лв депозит, който ще му бъде върнат след приключване на занималнята, ако детето е посещавало редовно занятията. Ако детето отсъства систематично от занималнята депозита остава в полза на клуба и ще бъде разпределен между обучаващите деца. Записването става на рецепцията в залата.

Местата в групата са ограничени. Записването започва от днес и ще приключи при запълване на свободните места.

За допълнителни въпроси: +359 878 737708

Main Menu