Кулинарният блогър Сандра Алексиева и рапърът Играта на на най-големия градски пикник за тази година на Живей Активно

22 Юни 2019 14:54

Тази неделя ЖИВЕЙ АКТИВНО! ще обедини отново десетки хиляди столичани около идеята за балансирано хранене и активен начин на живот. Найголямата инициатива по рода си ще даде възможност на всички желаещи да спортуват, да се забавляват, да участват в игри, да танцуват с музикалните изпълнения на най-обичаните български звезди, да похапват и да научат повече за балансираното хранене. От 12:00 ч. в специалния кът на MAGGI® на поляната пред Естрадата в Борисовата градина шеф готвач Сандра Алексиева и рапърът Играта заедно ще запалят скарите на най-големия семеен пикник за тази година.

Освен успешен кулинарен блогър, Сандра Алексиева е и изкусен food stylist. Тя ще готви активно на открито, вдъхновена от най-новия продукт на MAGGI® - Щипка вкус. Едва ли неделята ще стигне за нейните 1001 рецепти, но със сигурност ще приготви достатъчен брой кулинарни шедьоври за всички, посетили кътчето на MAGGI®. Превъзходната рецепта на MAGGI® Щипка вкус идва от натуралните
съставки: морков, лук, магданоз, чесън, морска сол, куркума, пащърнак, червен и черен пипер. Оптимална комбинация между подправки и зеленчуци, ароматни билки и морска сол прави перфектно балансирана подправка, която ще придаде чудесен вкус на всяко ястие. За всички гости на пикника ще има много изненади. Докато се наслаждават на барбекю изкушенията с MAGGI®Щипка Вкус, посетителите ще имат възможност да си грабнат и една от петте MAGGI® инстантни супи с подобрена рецепта и още по-неустоим вкус.

Всички фенове, споделили снимка на страницата на MAGGI® във фейсбук с #MAGGIЩипка вкус или #MAGGI3min, ще участват в томбола със страхотни награди, а за най-големите ентусиасти ще има специален кулинарен куиз, в който най-бързият печели. Над 120 години MAGGI® създава вкусна, качествена и достъпна храна с грижа за цялото семейство, като постоянно сe стреми да подобрява и развива своите рецепти, като представя различна и интересна перспектива за приготвяне на ястия от съвременната или традиционно българска кухня. В забързаното ежедневие балансираното хранене е от изключителна важност. MAGGI® преобръща цялостното разбиране за времето, прекарано в кухнята, и стойността на добрата домашно приготвена храна, създадена с познати и обичани съставки. С идеята да направи всяко ястие по-вкусно, по-ароматно и лесно за приготвяне, MAGGI® предлага голямо разнообразие от продукти, благодарение на които всеки може с лекота да сътвори впечатляващи кулинарни шедьоври, които да задоволят и най-взискателния вкус. По време на четиринадесетото поредно издание на инициативата ЖИВЕЙ АКТИВНО! най-големият кулинарен бранд у нас още веднъж ще докаже, че освен полезно, готвенето ни зарежда с позитивни емоции като лесно, забавно и приятно занимание за цялото семейство.

Main Menu