Печат на тази страница

ЦСКА - Титоград 1:0

09 Юли 2019 20:27

ЦСКА-София и Титоград играят при 1:0 в първи мач от първия предварителен кръг на Лига Европа. Евандро откри резултата в 40-ата минута.

Срещата започна с очаквания голям домакински натиск на ЦСКА и още в третата минута Али Соу можеше да открие резултата. Нападателят се справи с бранител и последвалият му удар покрай вратаря бе твърде слаб и не постигна желаната цел. Последва и пропуск на Пламен Гълъбов след центриране от ъглов удар.

Титоград поуспокои играта и на свой ред имаше два много добри шанса да открие след груби грешки на защитата в червено. Веднъж ЦСКА пробва много лоша изкуствена засада и Джалович от гостите остана сам срещу Черниаускас, но не можа да отправи удар. В 20-та минута нападателят получи нов шанс след сгрешен пас на Гълъбов, но домакините отново оцеляха.

В 33-та минута дойде голям шанс за ЦСКА. Топката стигна до Тиаго след прострелно центриране на Греъм Кери, но ударът на португала се отклони в бранител и излезе в корнер.

В 40-та минута ЦСКА стигна до своето попадение. От пряк свободен удар Тиаго отправи коварно топката, която не спасена от опитния вратар на гостите Иванович. При добавката с известна доза късмет Евандро я прати във вратата за 1:0.

Main Menu