Тайсън Фюри разкри двама бъдещи съперници

14 Юли 2019 15:01

Бившият световен шампион в тежката категория на професионалния бокс Тайсън Фюри разкри две от имената в списъка си за бъдещи съперници. Циганския крал сподели, че опонентът трябва да бъде американец.

Припомняме, че Фюри вече има уговорен двубой с шампиона на WBC Дионтей Уайлдър в началото на 2020 година. Преди това обаче той трябва да се бие с друг съперник.

"ESPN искат мой противник да е американец и аз предложих Джарел Милър. На лице е и Тревър Брайън, който би трябвало да се бие с Мануел Чар за колана на WBA.

Те искат боксьор познат в Америка, така че ако имате добър рекорд и сте американец, елате да се срещнете с Циганския крал. Той ще ви даде работа. Аз съм роден за да бъда шоумен в Лас Вегас.

Ще се върна през октомври и ще нокаутирам американец, след това ще се върна през февруари и отново ще наритам з****ка на Уайлдър", каза Фюри.

Циганския крал вероятно ще се върне на ринга срещу по-малко име, но все пак качествен боксьор. Като Чарлз Мартин, Ерик Молина и Джералд Уошингтън, които също очакват да получат обаждане от Боб Аръм.

Main Menu