Ювентус не дава повече от 40 милиона евро за Икарди

15 Юли 2019 12:40

Шефовете на Ювентус са дали ясни индикации, че не смятат да платят повече от 40 милиона евро за нападателя на Интер Мауро Икарди. “Бианконерите” имат интерес към аржентинеца, който се превърна в персона нон грата на “Сан Сиро”. Икарди не влиза в плановете на новия наставник Антонио Конте и от клуба обявиха, че той няма да пътува с отбора за турнето в Азия. “Бианконерите” ще опитат да се възползват от ситуацията и да вземат стрелеца максимално евтино.

Предлаганите от Юве 40 милиона обаче са с цели 20 милиона по-малко от цената, която Интер е поставил на Икарди. “Нерадзурите” дори са склонни да приемат оферта с бонуси или размяна на играчи. От Юве обаче не бързат да пращат официално предложение, тъй като знаят, че в Интер са притиснати до стената да се отърват от Икарди възможно най-скоро, за да могат да започнат да му търсят заместник.

Друга причина в Ювентус да не бързат с привличането на Икарди е, че в клуба разполагат с твърде много нападатели и трябва да се разделят с някой измежду Гонсало Игуаин, Марио Манджукич и Мойс Кийн, преди да вземат някой друг. Торинци дори са склонни да изчакат и да вземат Икарди чак през лятото на 2021 година, когато договорът на аржентинеца изтича и той може да бъде привлечен като свободен агент./sportal.bg

Main Menu