Новата FIFA 20 е тук по-добра от всякога /видео/

17 Юли 2019 16:40

ФИФА 20 ще излезе официално на 27 септември 2019-а година, но вече е ясно, че това ще страхотно издание на играта. Едно от най-големите нововъдения е уличният футбол, който реално се завръща след сериите на Fifa street, която за последно излезе през 2012 година. 

Новият формат наречене VOLTA ще бъде уличния футбол във ФИФА 20. За него производителите издават, че мачове ще могат да се играят не на традиционното тревно игрище, а на всякакви различни настилки и местоположения - от подлез в Амстердам през квартална клетка в Лондон до покрив в Токио. Този формат предполага и разлини подраздели - да изградиш свой собствен състав във VOLTA World, да изведеш своя виртуален играч до славата във VOLTA Story Mode, да играеш за промоции и за оцеляване онлайн във VOLTA League или да играеш с любимите си професионални отбори, но на улицата чрез VOLTA Kick-Off.

Това не е всичко: има и други нови формати - 3v3 Rush без вратари, 4v4, 4v4 Rush, 5v5, че дори и професионален футзал. Срещите могат да се играят на най-различни по големина терени и места със или без стени, давайки свобода на потребителите да се потопят в играта по свой собствен начин.

Последно, но не и по важност - всеки играч ще има възможност да си създаде свой самостоятелен аватар във FIFA 20, като за тази цел ще може да използва най-различни дрехи, обувки, прически, татуировки и празненства. Въпросният аватар ще може да преминава през серия от предизвикателства в играта.

Очакванията подобрения ще има по геймплея, а самата игра ще бъде още по-реалистична от ФИФА 19. 

Големи подобрения ще има и в защитата. Реакцията на защитниците, позиционирането и рекациите на бранителите ще бъдат значително подобрени от ФИФА 19. В новата версия защитната система ще бъде подновена, което ще подобри приспособяването на играчите към ритъма на игра.

Когато решим обаче да поемем защитата в свои ръце, това ще води до по-добри резултати. Planned Tackling пък е нова система, която ще се опита да предотврати излишните шпагати и грубите нарушения. Чрез нея, когато правим шпагат, за да отнемем топката, играчът ни ще се опитва да върне топката в наше владение, а не просто да направи нарушение. Подобрения ще има и в ситуациите, в които излизаме сами срещу вратаря на противника. Повечето удари ще бъдат в рамките на вратата, а "лесните голове" също ще бъдат благоприятствани. Реакциите на вратаря пък ще бъдат максимално реалистични, така че да няма спасявания, които са възможни само в играта. По-трудно ще се вкарва, когато отправяме удар от воле или от ждроп.

И през този сезон ФИФА 20 ще има официален лиценз от Шампионската лига и Лига Европа. 

Платформите на, които може да играете новата ФИФА са обичайните PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox One, PC.

Все още продължава гласуването за ново първенство във ФИФА 20 и кой футболист да бъде на корицата на играта. Може да гласувате за ново първенство тук, като сред изборите е и efbet Лига. Кой играч да бъде на корицата може да гласувате тук

ФИФА 20 вече е налична за поръчки в сайта ozone.bg. Заявете своята фифа тук

Main Menu