Стойчо Стоев: ТНС е до първия гол!

07 Авг 2019 21:40

 

 

Подобни отбори са до първия гол в тяхната врата. След това става по-лесно за нас, тъй като се отварят и оставят пространства. Ние имаме достатъчно добри играчи да ги използваме, заяви треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев на пресконференция преди мача от III предварителен кръг на Лига Европа срещу ТНС. Двубоят е успе от 20,30 ч. на "Лудогорец Арена".


"Ще направя някои ротации в състава за мача с ТНС. Ще дам шанс на футболисти, които са взимали по-рядко участие в мачовете", призна Стоев.

Той обаче е категоричен, че шампионите няма да подценят съперника: "В европейските мачове, ако не подходиш сериозно, може да страдаш. Щом ТНС е стигнал дотук, значи има своите достойнства. Не бих коментирал пред камерите кои са силните и слаби страни на съперника."

"Не бързайте да отписвате никого. В момента всички са добре и ще бъдат на разположение", категоричен е треньорът на Лудогорец.

"Най-доброто развитие е да вкараме 3-4 гола през първото полувреме и да решим всичко. За съжаление много често не се получава така във футбола. Фокусът е върху двубоя с уeлсците. После ще мислим за ЦСКА", допълни Стоев.

 

Лудогорец има голяма история в европейския футбол, така че това ще е добър тест за играчите, заяви треньорът на уелския шампион ТНС – Скот Ръскоу, преди двубоя с Лудогорец в третия квалификационен кръг на Лига Европа. 41-годишният специалист отчете доста по-високата класа на „орлите”.


"Това е мач, на който играчите ще могат да се насладят, но също така трябва да стъпят здраво и да се опълчат. Да видим дали така ще постигнем позитивен резултат преди реванша у дома”, коментира Ръскоу.

„Трябва да бъдем позитивни, но е нужно да останем и реалисти. Не можем просто да отидем там и да си мислим, че е окей да играем нашата игра и да очакваме да победим. Ще има определени неща, които ще правим по различен начин предвид подхода и постройката ни за мача.”

„Лудогорец е много добър отбор и трябва да се сборим директно с тях. Очертава се голямо предизвикателство пред нас”, добави Ръскоу.

Main Menu