Айнтрахт и Милан размениха нападатели

03 Сеп 2019 19:24

От Милан и Айнтрахт (Франкфурт) официално обявиха за размяната на свои нападатели. Анте Ребич вече е част от “росонерите”, докато Андре Силва ще играе за германския клуб. Сделката и за двамата играчи е под формата на двугодишен наем, като не се споменават опции за откупуване. Има информации, че италианците са доплатили 5 млн. евро за хърватина.

Цяло лято Ребич беше спряган за трансфер в градския съперник Интер, но в крайна сметка облече екипа на “росонерите” и ще носи номер 18. Така финалистът от Мондиал 2018 с Хърватия се завръща в Серия “А”, след като миналото лято Айнтрахт окончателно го закупи от Фиорентина, откъдето на два пъти го преотстъпваха на тима от Франкфурт. За “орлите” 25-годишният играч изигра точно 100 мача и отбеляза 25 гола.

По-рано през този трансферен прозорец Андре Силва, който ще носи номер 33 в новия си тим, беше пред трансфер в Монако, но сделката пропадна, тъй като 23-годишният играч се провали на медицинските си прегледи. През миналия сезон той игра под наем в Севиля, като пристигна в Милан през лятото на 2017 г. За “Дявола” португалец има 41 мача с 10 гола във всички турнири./sportal.bg

Main Menu