Христо Стоичков: Ние не можем да се сравняваме с големите сили. Дано не се уплашат на „Уембли”

04 Сеп 2019 17:25

Легендата на българския футбол Христо Стоичков разкри в интервю за Канал 3 какво трябва да направят родните национали за достойно представяне в предстоящия мач срещу Англия на „Уембли”. Според носителя на "Златната топка" най-важно е момчетата на Красимир Балъков да не се уплашат и да покажат, че са колектив.


„Ние не можем да се сравняваме с големите сили. Дано не се уплашат на „Уембли”. Правили сме 0:0 с много силен отбор на Англия. Сега са големи футболисти, но тогава англичаните бяха още по-големи. Краси Балъков трябва да им внуши, че футбола е колективен спорт, трябва да си помагат. Няма безгрешни, аз съм правил милион грешки. Надявам се, че този колектив може да се пробуди. Всеки път си казваме, че ще стане в следващите квалификации, но с 3 или 4 точки няма как да се класираме. Трябва да си повярват, че могат и да следват целите си, защото ако нямат цели минават 90 минути и шапка на тояга", зави Христо Стоичков.

Квалификацията между Англия и България за Евро 2020 е тази събота от 19:00 българско време. След четири изграни мача до този момент родните национлаи имат две точки.

Main Menu