Тотнъм пропиля два гола аванс срещу Олимпиакос

18 Сеп 2019 22:01

Тотнъм пропиля два гола аванс при гостуването си на Олимпиакос в мач от група "В" на Шампионската лига. Срещата на "Караискакис" завърши 2:2.

Хари Кейн (25-дузпа) и Лукас Моура (29) дадоха солиден аванс на "шпорите", който те не успяха да задържат. В края на полувремето Даниел Поденсе намали, а в 52-ата минута Матийо Валбуена оформи крайния резултат от дузпа.

Домакините започнаха доста по-добре срещата. Опасен удар на Поденсе рикошира в Алдервейрелд и бе уловен от Лорис. Малко след това Гереро от движение стреля в далечната греда. При добавката Гилерме нанесе удар над вратата.

В 25-ата минута Хари Кейн бе съборен в наказателното поле от Мерия. Нападателят с безпощаден удар от бялата точка бе точен за 0:1.

Четири минути след това лондончани вкараха втори гол. Дейвис се пребори за топката и подаде към Лукас Моура, който със страхотен удар от границата на наказателното поле вкара за 0:2.

Олимпиакос върна един гол точно преди почивката. Валбуена и Поденсе комбинираха, португалецът бе изведен отдясно, след което нанесе прецизен удар в далечния ъгъл.

В 50-ата минута гол на Деле Али правилно бе отменен заради засада. Две минути след това Вертонген фаулира Матийо Валбуена в наказателното поле. Ветеранът бе точен от дузпата за 2:2.

До края на срещата Тотнъм не успя да стигне до нов гол и започна с грешна стъпка тазгодишното си участие в Шампионската лига.

Main Menu