Златните момичета: Благодарим на пловдивската публика /видео/

27 Сеп 2019 14:48

След страхотното шоу в Пловдив снощи момичетата от ансамбъла по художествена гимнастика и президентът на федерацията по художествена гимнастика Илиана Раева дадоха своя коментар.

"За нас беше огромно удоволствие да играем пред родна публика. Благодарим на всички, че дойдоха. За последен път си показваме съчетанията тази година. Постоянно получаваме подкрепя и сме много радостни. Усещането беше невероятно и сме много щастливи, че играхме пред толкова много публика в такава голяма зала", заявиха момичетата от ансамбъла.

"Знаех, че ще е много красиво, но всичко надмина очакванията ми. Използвам случая да благодаря на Община Пловдив, пловдивските клубове и инициатора на всичко това Юлия Мумджиева. На всички спонсори, които взеха участие, на тази уникална публика, която дойде да ни гледа. Благодаря на нашите прекрасни треньори и гимнастички от националния отбор. Забравихме Баку, това беше толкова красиво, имаше толкова много позитивни емоции. Баку е минало и гладаме напред, момичетата са заредени със страхотна енергия и продължаваме да се борим", заяви президентът на БФХГ Илиана Раева.

Main Menu