Печат на тази страница

Смениха съперника на Пулев за мача на 9 ноември

08 Окт 2019 21:22

Българският боксьор Кубрат Пулев ще се изправи срещу американеца Райдъл Букър във Фресно, Калифорния на 9 ноември, съобщава ESPN. Първоначално за съперник на Кобрата на тази дата бе определен Марк Де Мори, но в последствие австралиецът се отказа и промоутърите на българина трябваше да му намерят нов съперник. Почти сигурно това ще бъде 38-годишният Букър, който е постигнал “устна договорка” с щаба на Пулев.

Букър има 26 победи (13 нокаута) и 2 загуби в професионалната си кариера, като записва 22 успеха и едно поражение между 2001 и 2004 година, след като е обвинен в притежание и намерението за разпространение на кокаин, поради което е осъден на 12 до 30 години затвор. След като излежава повече от десет години, той е освободен и миналата година прави завръщане на ринга, като до този момент има четири победи и една загуба.

Според ESPN Букър не би трябвало да създаде особени проблеми на Пулев, който е официален претендент за световната титла на IBF и изчаква реванша между Анди Руис младши и Антъни Джошуа, след което се надява да получи мач с победителя.

Main Menu