Уелс направи услуга на България, Белгия с пълен актив след победа над Кипър

20 Ное 2019 00:20

Уелс победи Унгария в ключов двубой от група "Е" на европейските квалификации. С успеха момчетата на Райън Гигс се класираха за Евро 2020.

В 15-ата минута Гарет Бейл центрира отдясно към наказателното поле, където Рамзи беше оставен непокрит и с глава откри резултата. В 47-ата минута отново Рамзи бе точен за "драконите" Топката беше центрирана в наказателното поле, Муур увлече унгарските защитници и подаде към Рамзи, който реализира от малък ъгъл.

В другия двубой от групата Словакия победи Азербайджан с 2:0.

 

Уелс направи услуга на България с победата си над Унгария. Така "лъвовете" ще имат шанс да са домакини в първия, а при успех и във втория двубой от баражите за Евро 2020.

 

Белгия завърши квалификациите за Евро 2020 с пълен актив от точки. "Червените дяволи" бяха безмилостни спрямо Кипър и победиха с 6:1 в последния си мач от евроквалификациите.

В 14-ата минута Кипър откри резултата с гол на Йоану. Радостта на кипърци обаче трая само две минути, защото Кристиан Бентеке изравни в 16-ата минута. В 26-ата минута Кевин де Бройне даде преднина на Белгия, а шест минути по-късно направи обрата пълен с второто си попадение. Две минути по-късно Яник Ферейра-Караско също записа името си сред голмайсторите. Малко след подновяването на играта Христофору си отбеляза автогол за 5:1. В 68-ата минута Кристиан Бентеке оформи крайното 6:1 с втория си гол в двубоя.

Main Menu