Берое и Левски не се победиха - 1:1, Камбуров с пореден гол срещу сините

30 Ное 2019 19:50

Берое и Левски не се победиха в двубой от 18-ия кръг на шампионата. Мачът в Стара Загора приключи при резултат 1:1.

С 21-ия си гол срещу "сините" блесна таранът на домакините Мартин Камбуров. За гостите от столицата точен на празна врата беше Найджъл Робърта.

И двата тима се опитаха да стигнат до трите точки в мача, но до голяма степен личеше, че по-скоро биха желали да не получават нови попадения, отколкото да стигнат до следващо на всяка цена.

Заралии играят много успешно срещу столичния гранд в последните години, а конкретно в Стара Загора са спечелили 7 от последните си 11 мача.

По-рано през сезона Мартин Камбуров и компания се наложиха с 3:1 на "Герена", а ветеранът вкара два от головете. Днес той отново се разписа.

Първото полувреме започна добре за състава на домакините, който често атакуваше съперника си по фланговете. Старозагорци действаха предимно чрез Конте, Еуженио и Бригидо.

В самия край на първото полувреме домакините получиха право да изпълнят фаул. Те осъществиха заучено положение, като след центриране в наказателното поле Камбуров откри с точен удар с глава.

 

Това бе попадение номер 21 за тарана срещу "сините", с което старозагорци се оттеглиха с гол аванс на полувремето.

 

През вторите 45 минути грубите прояви на състезателите на двата тима продължиха и като по чудо нито един от тях не видя червения цвят на картона.

Резултатът бе изравнен в 53-ата минута. Тогава Робърта се отчете с добра акция, топката стигна до Алар, който стреля силно, Перниш на първо време изби, но при добавката си на празна врата Робърта възстанови равенството на терена.

 

Въпреки кадровите промени, на които феновете все пак станаха свидетели, нова корекция в резултата не бе регистрирана и равенството се запази до последния съдийски сигнал.

Main Menu