Уайлдър: Прекалено опасен съм за Антъни Джошуа

08 Дек 2019 20:14

Световният шампион в тежка категория на WBC - Дионтей Уайлдър (42-0-1), определено не е останал доволен от това, което Антъни Джошуа (23-1) стори вчера.

Въпреки че новият световен шампион на WBO, WBA"Super" и IBF си върна титлите, мнозина останаха разочаровани от плана и действията на 30-годишния британец. Джошуа победи Анди Руис (33-2) благодарение на доброто си кардио и на силния си ляв прав, който бе достатъчен да държи почти 130-килограмовият американец далеч от него.

След края на двубоя " Ей Джей" спомена името на Уайлдър, а "Бронзовия бомбардировач" не закъсня с отговора:

"Моят подход щеше да е тотално различен", заяви 34-годишният американец, цитиран от Boec.bg.

"Няма как да загубя от някой и в реванша да съм толкова предпазлив и да използвам тактиката на Кличко - ляв прав, клин и прегръдка. Обещавам, че ще докажа на света кой е най-добрият в тежката категория. Никой не се доближава до мен. Джошуа имаше няколко добри възможности да го довърши, но не посмя. Аз не съм като него. Аз съм прекалено опасен. Сами виждате какво правя на ринга, не си играя с никого".

"Джошуа просто искаше да оцелее в този мач. При мен няма такива неща - аз влизам като войн, като същински звяр. Аз съм крал на ринга. Той не спря да бяга цял мач", завърши Уайлдър, който преди две седмици нокаутира Луис Ортис в 7-ия рунд.

Main Menu