Генчев: Футболистите показаха голямо желание

13 Дек 2019 08:10

Наставникът на Лудогорец Станислав Генчев бе много щастлив след класирането на тима в елиминационната фаза на Лига Европа. Днес българският шампион завърши наравно 1:1 с Ференцварош, с което си подпечата преминаването в следващата фаза на турнира.

"Получи се доста нервен мач с много непредизвикани грешки за двата отбора. Хубавото е, че при една грешка успяхме да развием добра контраатака и да отбележим гол. Имаха ситуации, при които можеха да отбележат гол. През второто полувреме играхме по-добре. Резултатът и класирането ни са справедливи. Бяхме подготвили два варианта - ако излязат на висока преса или играят с този стил, който практикуват. Никой не иска да тръгне сляпо в атака от първата минута".

"Старанието и желанието на футболистите бяха много големи. Всички сме много щастливи, че се класирахме. Не съм си мислил, че ако поведем, противникът ще ни обърне. Мислех как да вкараме втори гол. Концентрацията на футболистите падна в добавеното време, но хубавото е, че всичко свърши добре. Всички бяхме на мнение, че сме в една от най-тежките групи. Щастливи сме, че успяхме да се класираме в следващата фаза. Надявам се да ни се падне отбор, който да можем да отстраним"./sportal.bg

Main Menu