Шакира и Джей Ло подлудиха публиката на Супербоул

03 Фев 2020 11:06

Големите звезди на латино музиката Дженифър Лопес и Шакира подлудиха публиката на "Хард рок стейдиъм" в Маями тази нощ на полувремето на Супербоул LIV - финалният мач в американската Национална футбола лига.

Двете изпълнителки представиха изящен спектакъл за 12 минути и доказаха защо продължават да са на върха в шоубизнеса вече почти 20 години.

Първа на сцената, навръх рождения си ден 2 февруари, излезе Шакира.

Колумбийката закова погледите с красиво сценично червено облекло и изпя някои от хитовите си песни - “She Wolf," "Whenever, Wherever" и "Hips Don't Lie”.

Дженифър заложи на кожен корсет, който подчертаваше страхотните й форми.

Тя започна представянето си с "Jenny from the Block”, след което зарадва привържениците с “Love Don't Cost a Thing" и "On the Floor”.

Джей Ло се появи наметната с пуерториканския флаг при едно от изпълненията, за да подчертае корените си, макар да е родена в САЩ.

 

Черешката на тортата бе хитът на Шакира “Waka Waka” (официалната песен на Мондиал 2010), който двете изпяха заедно. Последва прегръдка, маркирала историческия момент - за първи път латино певици да са централните фигури в шоуто на полувремето на Супербоул.

Изборът им не е случаен, тъй като в Маями живее голяма латино общност.

Main Menu